EjendomsWatch

Flere lejligheder til mellemindkomster på vej på Teglholmen i København

Pensionskassen Pensam går sammen med Sjælsø og KPC i gang med byggeriet af 246 lejligheder samt udvidelse af p-hus.

Foto: PR

Et eksisterende samarbejde mellem pensionskassen Pensam, Herning-entreprenøren KPC og projektudvikleren Sjælsø Management udvides nu med opførelsen af 246 lejligheder på Teglholmen i Københavns Sydhavn, hvor parterne tidligere har samarbejdet om 177 boliger.

Der er tale om lejligheder på mellem 50 og 115 kvm og målrettet til almindelige danskeres pengepung, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"Der er et stort behov for gode boliger i det centrale København, som er til at betale for familier med mellemindkomster. Det vil blive imødekommet med dette projekt, som også vil skabe et attraktivt afkast for vores pensionskunder," siger Carsten Gröhn, chef for alternative investeringer hos Pensam, i meddelelsen.

I alt bygges der 21.500 kvm på Teglholmens nordligste kaj — Kanalkanten og Nordkajen. Til sammenligning udgjorde parternes seneste fælles byggeri 17.000 kvm på nabogrunden, som den tyske investor Patrizia annoncerede købet af tidligere i år.

Udover de to boligprojekter udvides et eksisterende p-hus med ca. 200 pladser, så det rummer 450 p-pladser, fremgår det.

Patrizia køber 15.000 kvm boligejendom i København

NCC sælger areal på Teglholmen i København for 74 mio. kr.

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier