EjendomsWatch

Flere lejligheder til mellemindkomster på vej på Teglholmen i København

Pensionskassen Pensam går sammen med Sjælsø og KPC i gang med byggeriet af 246 lejligheder samt udvidelse af p-hus.

Foto: PR

Et eksisterende samarbejde mellem pensionskassen Pensam, Herning-entreprenøren KPC og projektudvikleren Sjælsø Management udvides nu med opførelsen af 246 lejligheder på Teglholmen i Københavns Sydhavn, hvor parterne tidligere har samarbejdet om 177 boliger.

Der er tale om lejligheder på mellem 50 og 115 kvm og målrettet til almindelige danskeres pengepung, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"Der er et stort behov for gode boliger i det centrale København, som er til at betale for familier med mellemindkomster. Det vil blive imødekommet med dette projekt, som også vil skabe et attraktivt afkast for vores pensionskunder," siger Carsten Gröhn, chef for alternative investeringer hos Pensam, i meddelelsen.

I alt bygges der 21.500 kvm på Teglholmens nordligste kaj — Kanalkanten og Nordkajen. Til sammenligning udgjorde parternes seneste fælles byggeri 17.000 kvm på nabogrunden, som den tyske investor Patrizia annoncerede købet af tidligere i år.

Udover de to boligprojekter udvides et eksisterende p-hus med ca. 200 pladser, så det rummer 450 p-pladser, fremgår det.

Patrizia køber 15.000 kvm boligejendom i København

NCC sælger areal på Teglholmen i København for 74 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier