EjendomsWatch

Patrizia-direktør: Rimelige huslejer var væsentligt i ny stor boliginvestering

Månedlige huslejer, der ikke er skyhøje, var en afgørende faktor for Patrizias beslutning om at købe 15.000 kvm boligejendom i København, siger nordisk chef til EjendomsWatch. Sælger repræsenterer en række vestjyske pengemænd og deres familier.

Foto: PR / Patrizia

Den tyske kapitalforvalter Patrizia, der i 2016 var blandt de mest aktive inden for køb og salg af ejendomme i Europa, passerer med endnu en investering i Danmark 6 mia. kr. i danske aktiver. Men ifølge Patrizias chef for Norden, Rikke Lykke, er der ingenlunde sat prop i Patrizias opkøbsappetit — omend der er færre steder at købe op, hvis det stadig skal ske til fornuftige priser og ansvarlige afkast.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier