EjendomsWatch

Sjælsø-topchef: 2017 bliver bedre end flot

Det var lidt for stor rift om nye boliger i København for seks-ni måneder siden. Nu er tingene kommet ned i et mere sundt leje, lyder det fra topchefen i projektudvikleren Sjælsø Management i et interview med EjendomsWatch. Topchef har solgt stor aktiepost.

Foto: Ritzau Scanpix/Torben Stroyer

Projektudvikleren Sjælsø Management sætter en tyk streg under, at man ikke blot er reminiscenser af det børsnoterede Sjælsø Gruppen, som brødrene Torben og Ib Henrik Rønje stiftede i 1981, men som under nyt ejerskab gik konkurs i 2013.

Med en tyk ordrebog, en pipeline af projekter til levering, et godt 2016-regnskab samt en ny og mere aktiv ejerkreds — anført af den investeringsivrige svenske ejendomsinvestor Balder — er topchefen i Sjælsø Management, Flemming Joseph Jensen, optimistisk om fremtiden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier