EjendomsWatch

Patrizia køber 15.000 kvm boligejendom i København

Den tyske kapitalforvalter Patrizia har købt en ejendom med 142 lejligheder i Københavns Sydhavn. Dermed rundes 6 mia. kr. i aktiver i Danmark.

Foto: PR

Kapitalforvalteren Patrizia har været på opkøbstogt i København.

Selskabet har således købt en boligejendom på 15.000 kvm på Teglholmen i Københavns Sydhavn, lyder det i en pressemeddelelse.

Ejendommen består af 142 lejligheder og er opført af Reka Gruppen. Prisen oplyses ikke, men Patrizia skriver, at ejendomsporteføljen i Danmark nu er på 6 mia. kr.

”Boligmarkedet i København bliver ved med at være en attraktiv investeringsmulighed som følge af økonomisk vækst, lav inflation og historisk lave realkreditrenter samt fortsat ubalance mellem udbud og efterspørgsel,” udtaler Rikke Lykke, adm. direktør for Patrizia i Norden, i meddelelsen og tilføjer:

”Og vi ser en stigende efterspørgsel fra internationale investorer, der har identificeret København som et interessant sted at investere.”

Ud over de 142 lejligheder indeholder ejendommen to erhvervsenheder og 90 tilhørende parkeringspladser. Lejlighederne er mellem 73 og 150 kvm fordelt på 2- til 5-værelses lejligheder. Bag ejendommen står investeringsselskabet West-Coast Real Estate, som består af en række vestjyske investorer.

”Dette er det tredje boligprojekt på Teglholmen, som Patrizia har investeret i løbet af de seneste to år. Det vidner om vores lokale kontors stærke evne til at finde og erhverve nogle af de mest interessante investeringsmuligheder,” udtaler Rikke Lykke.

I 2016 investerede Patrizia i en nybygget boligejendom med 177 lejligheder på stedet, mens man året før investerede i en ejendom med 127 nye lejligheder.

Patrizia sætter erfaren kvinde i front for sine investeringer

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier