EjendomsWatch

Arkitektgruppen øger indtjeningen og ser mod provinsen

Projektudvikleren Arkitektgruppen vokser på både top- og bundlinje trods flere investeringer i løbet af året. Nu vil man til i højere grad at kigge væk fra hovedstadsområdet.

I løbet af 2017 starter Arkitektgruppen et nyt projekt på havnen i Horsens. | Foto: PR-illustration

Den fynske projektudvikler Arkitektgruppen fortsætter med at vokse.

Virksomheden kommer således ud af 2016 med en omsætning på 623 mio. kr., hvilket er godt 10 pct. mere end året før, mens resultatet før skat vokser med 16 pct. til 58,4 mio. kr. Det skriver Arkitektgruppen i en pressemeddelelse.

”Vi er tilfredse med præstationen i 2016, der er resultatet af dels en stor indsats for at opbygge en stærk pipeline af projekter, og dels at vi via dygtige og engagerede medarbejdere formår at levere i alle led af byggeprocessen,” udtaler Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen, i meddelelsen.

Robin Feddern er specielt tilfreds med årets præstation set i lyset af, at der i løbet af året er investeret midler i joint ventures med eksterne partnere. Disse joint ventures forventes at give en øget indtjening i virksomheden på sigt, lyder det i meddelelsen.

Arkitektgruppen har i øjeblikket projekter med mere end 2000 boliger i gang, både i København, Farum, Køge og Odense, mens der i 2017 blandt andet vil starte et nyt projekt på havnen i Horsens.

”Siden krisen har vi primært fokuseret på Hovedstadsområdet, men vi håber at kunne starte projekter op i flere nye dele af landet allerede i 2017. Samtidig vil vi også gerne øge antallet af projekter med bæredygtigt byggeri. Det er et område, som er i rivende udvikling, og hvor vi allerede besidder en stor erfaring,” udtaler Robin Feddern, der for nylig overtog direktørstolen i Arkitektgruppen, da man valgte at sige farvel til den tidligere direktør Kasper Rungfeldt.

Arkitektgruppen blev grundlagt i 1986 og har kontorer i Odense og København. Virksomheden er ejet af Jørgen Witting og Robin Feddern, der hver ejer 50 pct.

Projektudvikler skifter topchef for anden gang på halvandet år 

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier