EjendomsWatch

Holbæk tror på at finde investorer til storstilet havneby

Som en af de sjællandske kommuner, der vokser mest, er Holbæk optimist i forhold til at finde investorer til et nyt stort byudviklingsprojekt, siger byens repræsentanter til EjendomsWatch efter at have deltaget på årets Mipim-messe.

Foto: PR-visualisering: Kullegaard Arkitekter

CANNES — "Vi har faktisk mødt flere, der var interesserede." Tilfredsheden næsten lyser ud af Holbæk Kommunes erhvervsanalytiker Jesper Møller, der sammen med arkitekt Mads Næsgård Schmidt for første gang er trådt ind i løvens hule — den årlige Mipim-messe i Cannes, der samler 25.000 ejendomsfolk og investorer.

Og at dømme efter interessen fra projektudviklere og investorer, er det ikke helt skudt forbi for en kommune af Holbæks størrelse at lægge sig i kølvandet af Greater Copenhagen-samarbejdet, der omfatter hele Sjælland, Lolland-Falster, Bornholm og Skåne i Sverige og dermed en samlet befolkning på 4 mio. mennesker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier