EjendomsWatch

Holbæk tror på at finde investorer til storstilet havneby

Som en af de sjællandske kommuner, der vokser mest, er Holbæk optimist i forhold til at finde investorer til et nyt stort byudviklingsprojekt, siger byens repræsentanter til EjendomsWatch efter at have deltaget på årets Mipim-messe.

Foto: PR-visualisering: Kullegaard Arkitekter

CANNES — "Vi har faktisk mødt flere, der var interesserede." Tilfredsheden næsten lyser ud af Holbæk Kommunes erhvervsanalytiker Jesper Møller, der sammen med arkitekt Mads Næsgård Schmidt for første gang er trådt ind i løvens hule — den årlige Mipim-messe i Cannes, der samler 25.000 ejendomsfolk og investorer.

Og at dømme efter interessen fra projektudviklere og investorer, er det ikke helt skudt forbi for en kommune af Holbæks størrelse at lægge sig i kølvandet af Greater Copenhagen-samarbejdet, der omfatter hele Sjælland, Lolland-Falster, Bornholm og Skåne i Sverige og dermed en samlet befolkning på 4 mio. mennesker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier