EjendomsWatch

Sparekassedirektør blæser til filialvækst

Sparekassen Sjælland fortsætter med at åbne nye afdelinger og vil åbne op mod tre nye filialer i år. Det siger direktør Lars Petersson til FinansWatch, efter han sparekassen i dag har aflagt årsregnskab. "Der er én forskel mellem os og de fleste andre. Det er, at vi har vækst og momentum."

Selvom danske banker i de senere år har lukket filialer i hobetal, så ser enkelte pengeinstitutter et potentiale i at øge den lokale tilstedeværelse. Således vil Sparekassen Sjælland åbne op mod tre filialer i 2017.

Det siger sparekassedirektør Lars Petersson, efter at Sparekassen Sjælland med hovedsæde i Holbæk har aflagt regnskab torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier