EjendomsWatch

Skanska har positive 2017-forventninger til Danmark

Danske erhvervsejendomme står til at gå et stærkt 2017 i møde, hvis man skal tro Skanska, den svenske entreprenør med en trecifret millardomsætning.

Skanska stod for at udvikle Havneholmen i København, hvor blandt andet smykkevirksomheden Pandora har hjemme. | Foto: PR

Den svenske entreprenørkæmpe Skanska har i sit årsregnskab fredag ofret plads til at beskrive forventningerne til det danske ejendomsmarked. Her vil der for erhvervsejendommes vedkommende vise sig "et stærkt marked" inden for de næste 12 måneder, fremgår det. I det øvrige Norden er det kun Sverige, der rummer højere forventninger, da Norge spås uændret, mens der ventes tilbagegang i Finland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier