EjendomsWatch

Skanska har positive 2017-forventninger til Danmark

Danske erhvervsejendomme står til at gå et stærkt 2017 i møde, hvis man skal tro Skanska, den svenske entreprenør med en trecifret millardomsætning.

Skanska stod for at udvikle Havneholmen i København, hvor blandt andet smykkevirksomheden Pandora har hjemme. | Foto: PR

Den svenske entreprenørkæmpe Skanska har i sit årsregnskab fredag ofret plads til at beskrive forventningerne til det danske ejendomsmarked. Her vil der for erhvervsejendommes vedkommende vise sig "et stærkt marked" inden for de næste 12 måneder, fremgår det. I det øvrige Norden er det kun Sverige, der rummer højere forventninger, da Norge spås uændret, mens der ventes tilbagegang i Finland.

Det er bl.a. udsigten til en stabil lav tomgang, der ligger bag prognosen. Desuden bemærker Skanska, at der fortsat er "stærk appetit fra investorerne."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier