EjendomsWatch

Nyt hotelkoncept på vej til Danmark

En af den globale hotelbranches helt store aktører satser på ny målgruppe med anderledes hotelkoncept. Første danske hotel åbner næste år i Københavns Sydhavn.

Peter Haaber, direktør for Zleep Hotels. | Foto: PR

Mindre værelser og større loungeområder, der skal henvende sig til generationer i 20’erne og 30’erne med lyst til at møde de andre gæster på hotellet. Sådan lyder opskriften ifølge Marriott-koncernen, som med sit nye skud på stammen, Moxy Hotel, vil kapre de yngre gæster. Hotellet åbner til næste år i Sydhavnen i København. Det skriver Finans.

"Hotellet bliver et sted, hvor mange vælger at smide kufferten på værelset og i stedet bruger mødefaciliteter eller lounge til arbejde eller fest," siger Peter Haaber, direktør for Zleep Hotels, som skal stå for driften af hotellet, til Finans.

I Europa er der indtil videre åbnet fire hoteller i den nye kæde, som også er ved at blive rullet ud i USA. Planen er at få etableret 80-100 hoteller i Europa i løbet af de næste fem år. Den danske hovedstad bliver dermed blandt de første storbyer, hvor konceptet etableres, skriver avisen videre.

Peter Haaber fortæller til Finans, at indretningen vil komme at matche firestjernede hoteller med luksus, som er til at betale for. Hotellet i København skal have 220 værelser, og efter planen er det meningen, at det åbner 1. december 2017.

Boom i nye hoteller efter rekordår for branchen

Hoteller reder op til boom i nye hotelværelser

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Konkurser kan afværges gennem bedre data

Rekordmange bygge- og anlægsvirksomheder går lige nu konkurs på grund af voldsomme prisstigninger og udskudte opgaver. Særligt udsatte er virksomheder, der ikke sammenkører deres data og dermed ikke kan handle proaktivt, lyder det fra softwarefirma i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier