EjendomsWatch

Købere strømmer til udfordret byggeri

300 er skrevet op til en af de 150 lejligheder på central plads i Aarhus, selv om de endnu ikke er udbudt til salg.

Efter at have ligget stille på grund af problemer i undergrunden, skrider byggeriet på Frederiks Plads mellem Jægergårdsgade og Comwell-bygningen igen fremad. | Foto: Ritzau Scanpix/Tobias Nicolai

På trods af udfordringer i byggeriets startfase er der stor interesse for lejlighederne i det nye byggeri på Frederiks Plads i Aarhus. Det skriver JP Aarhus.

"Folk har haft fin forståelse for de problemer, man er stødt på i byggeriet. Det har på ingen måde haft en negativ indflydelse," siger ejendomsmægler Kristian Voldsgaard fra Danbolig Aarhus City til JP Aarhus.

Det er uforudsete forhold i undergrunden ved byggepladsen, der har generedt byggeriet i en længere periode. Det betød bl.a., at byggeriet stod helt stille i en periode hen over sommeren 2015. Samlet set vurderes det fra projektchef Ib Høgsberg fra NCC, at byggeriet er blevet forsinket med mindst seks-syv måneder. Jordforholdene har betydet, at man har været nødsaget til at lave nogle ændringer i kælderprojektet, men nu er byggeriet igen på sporet.

Med forsinkelserne forventer NCC, at byggeriet står klar i efteråret 2017. De 150 lejligheder får primært en størrelse på to-tre værelser, men der vil også være tale om et par penthouse-lejligheder. NCC er totalentreprenør på projektet, mens C.F. Møller er arkitekt.

Pensiondanmark køber ejendomme i Aarhus

Aarhus går fra stor by til storby

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier