EjendomsWatch

Købere strømmer til udfordret byggeri

300 er skrevet op til en af de 150 lejligheder på central plads i Aarhus, selv om de endnu ikke er udbudt til salg.

Efter at have ligget stille på grund af problemer i undergrunden, skrider byggeriet på Frederiks Plads mellem Jægergårdsgade og Comwell-bygningen igen fremad. | Foto: Ritzau Scanpix/Tobias Nicolai

På trods af udfordringer i byggeriets startfase er der stor interesse for lejlighederne i det nye byggeri på Frederiks Plads i Aarhus. Det skriver JP Aarhus.

"Folk har haft fin forståelse for de problemer, man er stødt på i byggeriet. Det har på ingen måde haft en negativ indflydelse," siger ejendomsmægler Kristian Voldsgaard fra Danbolig Aarhus City til JP Aarhus.

Det er uforudsete forhold i undergrunden ved byggepladsen, der har generedt byggeriet i en længere periode. Det betød bl.a., at byggeriet stod helt stille i en periode hen over sommeren 2015. Samlet set vurderes det fra projektchef Ib Høgsberg fra NCC, at byggeriet er blevet forsinket med mindst seks-syv måneder. Jordforholdene har betydet, at man har været nødsaget til at lave nogle ændringer i kælderprojektet, men nu er byggeriet igen på sporet.

Med forsinkelserne forventer NCC, at byggeriet står klar i efteråret 2017. De 150 lejligheder får primært en størrelse på to-tre værelser, men der vil også være tale om et par penthouse-lejligheder. NCC er totalentreprenør på projektet, mens C.F. Møller er arkitekt.

Pensiondanmark køber ejendomme i Aarhus

Aarhus går fra stor by til storby

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier