EjendomsWatch

Salg af luksuslejligheder sikrer NPV stort tocifret millionoverskud

NPV-koncernen med Jens Schaumann i front vekslede sidste år underskud til et resultat før skat på over 80 mio. kr., hvilket skyldes milliardomsætning på salg af lejligheder fra boligprojektet Engholmene. I indeværende år venter ledelsen et overskud "på et trecifret millionbeløb."

Boligerne på Engholmene, der er skabt af tegnestuen Danielsen Architects, spænder fra byhusene på Sivholm til toværelseslejligheder og penthouseboliger på de øvrige af NPV's boligøer, der tæller Kærholm, Lyngholm, Myrholm og Tangholm. | Foto: PR

Det luksuriøse boligprojekt Engholmene på den københavnske havnefront sætter et markant positivt aftryk på projektudvikleren NPV's årsregnskab for 2020. Charlottenlund-koncernen realiserede således et resultat før skat på 81,5 mio. kr., hvilket står i kontrast til det minus på 26 mio. kr., selskabet kom ud med året forinden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier