EjendomsWatch

Overrasket projektudvikler: 43 byhuse på eksklusiv bolig-ø er "revet væk"

Ejendomsudvikleren NPV melder samtlige 43 rækkehuse på den luksuriøse ø Sivholm med en projektsum på over en halv milliard udsolgt. Salgschef er overrasket over, at det er de mest eksklusive boliger på Engholmene i Københavns Sydhavn, der er solgt først.

Sivholm, der er en del af Engholmene i Københavns Sydhavn, rummer 43 byhuse, der nu alle har fundet sine kommende ejere. | Foto: PR / NPV A/S

Samtlige 43 rækkehuse på Sivholm – den dyreste og mest luksuriøse af de seks boligøer Engholmene i Københavns Sydhavn – er nu blevet solgt. Det skriver ejendomsudvikleren NPV i en pressemeddelelse.

Den samlede projektsum for Sivholm, der sammen med 10 andre øer udgør byområdet Enghave Brygge, løber op i 515 mio. kr., og prisniveauet på de 43 boliger ligger mellem 10 og 15 mio. kr.

Hos NPV, som Jens Schaumann står bag, er man ifølge salgschef Anita Kviesgaard overrasket over "at boligerne på Engholmene er blevet revet væk i det tempo, som det har været tilfældet."

"Og vi havde slet ikke forudset, at de eksklusive boliger, såsom byhusene på Sivholm og de store penthouseboliger på de øvrige øer, var den type boliger, vi først måtte melde udsolgt på," siger hun i meddelelsen.

"Det er skønt at se, hvordan det både er familier med børn, par og singler, der har taget Sivholm til sig. Vi oplever, at interessen for både Sivholm og de øvrige boliger på Engholmene kommer fra både den unge og den ældre generation, og det var netop målet med Engholmene."

Boligerne på Engholmene, der er skabt af tegnestuen Danielsen Architects, spænder fra byhusene på Sivholm til toværelseslejligheder og penthouseboliger på de øvrige af NPV's boligøer, der tæller Kærholm, Lyngholm, Myrholm og Tangholm.

Enghave Brygge vil, når udviklingen af området er færdiggjort, bestå af mere end 2600 boliger. By & Havn står bag de øvrige øer i den nye københavnske kanalbydel, mens boligerne på den sidste af Engholmenes seks øer, Nobelholmen, er ejet af AP Pension.

NPV køber udviklingspartner ud af københavnsk milliardprojekt

Milliardprojekt skal omdanne slidt industrikvarter til boligområde 

43 luksusboliger på privat ø i København – nu er knap halvdelen solgt 

Luksus-ø til over en halv mia. kr. på vej i Københavns havn 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier