EjendomsWatch

Hoffmann-direktør får "drømmeopgave" med byggeri af 440 feriehuse på Als

Første fase af et stort anlagt ferieresort på sønderjyske Als får Hoffmann som entreprenør. Bag projektet, der bl.a. kommer til at bestå af 440 feriehuse, står Danfoss-ejeren Bitten & Mads Clausens Fond samt Linak Holding.

Visualisering af det kommende ferieresort på Als, som entreprenørvirksomheden Hoffmann skal opføre. | Foto: PR / Nordborg Resort Ejendomme

Det bliver entreprenørvirksomheden Hoffmann, der senere på året kaster sig over første fase af Nordborg Resort – et ferieområde på Nordals i Sønderborg Kommune, der skal stå færdigt i andet kvartal af 2024. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Ferieresortet, hvis første fase bl.a. består af 440 feriehuse på ca. 34.000 kvm, et overdækket bycenter og vandland, får forlystelsesparken Universe Science Park som nabo og kommer til at ligge ud til Lillebælt. Byggeriet er bæredygtigt efter DGNB-standarden.

Ifølge Torben Bjørk Nielsen, adm. direktør hos Hoffmann, der tilbage i 2000 blev opkøbt af norske Veidekke, er der tale om "en drømmeopgave."

"Det er en kompleks opgave, som kræver rigtig megen specialviden, som vi føler os godt rustet til at løse," siger han i meddelelsen.

Efter års forarbejde lykkedes det i sommeren 2019 samarbejdspartnerne Linak Holding, Bitten & Mads Clausens Fond og Sønderborg Kommune at sikre projektet over 1,3 mia. kr. De to førstnævnte parter ejer Nordborg Resort Ejendomme – selskabet bag den kommende feriepark.

"Jeg og min familie er meget glade for, at vi har muligheden for at bidrage positivt til udviklingen, der hvor vi er født og opvokset. Nordborg Resort bliver en af de gerninger jeg som død vil kunne leve godt med," siger Bent Jensen, adm. direktør og ejer af Linak.

Bitten & Mads Clausens Fond ejer industrikoncernen Danfoss.

PFA og Danfoss-fond klar med projekt for boliger i 14 etager i Sønderborg 

Finansiering af ferieresort til 1,3 milliarder sikret 

Ferieparadis til over en milliard bremses af marsvin 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier