EjendomsWatch

Advokat kæmper videre for at bygge 839 boliger i Nordsjælland

Advokat Gregers Rolighed Lauridsen har ikke opgivet tanken om at opføre en ny bydel i Hundested, selvom kommunalpolitikerne har sagt nej. Han vil i stedet forsøge at justere projektet, så det kan godkendes.

Projektet på plantagegrunden skal laves sammen med Lars Gitz Architects, der står bag illustrationen. | Foto: Illustration: Lars Gitz Architects

En ny bydel med 839 boliger i nordsjællandske Hundested kan stadig blive en realitet, selvom Miljø- og Planudvalget i Halsnæs Kommune i sidste uge sagde nej til projektet. Det siger manden bag projektet, advokat Gregers Rolighed Lauridsen, til Frederiksborg Amts Avis.

"Det er ikke min plan at droppe boligbyggeriet. Jeg regnede ikke med at få projektet gennemført uden tilpasninger, og nu tager jeg et møde med arkitekten og kommunen om, hvordan projektet kan justeres, så det kan gennemføres," siger advokaten til avisen.

Kommunalpolitikerne nedstemte idéen om, at et 124.000 kvm landzoneareal kunne udstykkes og bebygges, fordi man ville prioritere natur over boliger. Man var dog villig til at overveje en lokalplansændring, så der kan bygges parcelhuse på et mindre byzoneareal på 19.000 kvm.

Lokalpolitikere sender advokats storstilede boligprojekt i graven 

Advokat bag mulig bydel i Nordsjælland 

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Thylander på udsalg, to nye Nrep-fonde og en vigtig aftale for Deas var blandt nyhederne i ejendomsbranchen i den forløbne uge, der også bød på interview med MT Højgaard, Nordicom og DSB, mens Gefion Group mødte skarp kritik fra entreprenør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier