Advokat bag mulig bydel i Nordsjælland

En ny bydel med mere end 800 boliger på en plantagegrund uden for Hundested kan blive en realitet. Idemanden bag er en advokat, som peger på, at projektet vil ændre den nordsjællandske by.
Projektet på plantagegrunden skal laves sammen med Lars Gitz Architects, der står bag illustrationen. | Foto: Illustration: Lars Gitz Architects
Projektet på plantagegrunden skal laves sammen med Lars Gitz Architects, der står bag illustrationen. | Foto: Illustration: Lars Gitz Architects

Advokat Gregers Rolighed Lauridsen er idemand bag en ny bydel i den nordsjællandske by Hundested, der skal bringe 839 boliger med sig, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den nye bydel, der skal være på plantagegrunden Storebjerg, som Gregers Rolighed Lauridsen ejer, er fortsat blot en ide på tegnebrættet, som politikerne i Halsnæs Kommunes udvalg for plan og miljø tager stilling til onsdag.

Bydelen er tænkt til at blive på 143.637 kvm, hvoraf 57.500 kvm bliver bebygget, og der er tale om en mikset boligblanding, fordelt på 191 ungdomsboliger, 191 singleboliger, 172 familieboliger og 285 seniorboliger samt 1250 p-pladser.

Hos Gregers Rolighed Lauridsen er der store visioner for projektet, der skal laves i samarbejde med arkitektfirmaet Lars Gitz Architects.

"Jeg har gået med forskellige ideer og snakket med flere arkitekter og i sidste ende faldt valget på Lars Gitz, som kom med et helt unikt forslag. Det vil ændre Hundested," lyder det fra Gregers Rolighed Lauridsen.

Sparekassedirektør blæser til filialvækst  

Ejendomsudvikler bag københavnerbagerier vil bygge bæredygtig landsby i Nordsjælland

NREP køber atter op: Overtager boligprojekt fra 2E Group for omkring 350 mio. kr. 

Boligselskab indgår aftale med entreprenør i Nordsjælland for et trecifret millionbeløb  

NREP køber grund i Nordsjælland og bygger største plejehjem til dato 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også