EjendomsWatch

Nordjysk boligforening renoverer for trecifret millionbeløb

Almen boligforening i Frederikshavn er gået i gang med gennemgribende renovering af sin første afdeling. Renoveringen styres af entreprenøren HP Byg.

Vinkelgården er Frederikshavn Boligforeningens første afdeling fra 1949. Foto: Frederikshavn Boligforening

Den almene boligforening i Frederikshavn har sat sig for at fremtidssikre den første afdeling, Vinkelgården, i foreningen.

Det skriver Lokalavisen Frederikshavn.

Alle 48 boliger i blokken skal renoveres, og derudover skal der bygges en ekstra tagetage på, så der i alt kommer til at være 62 nyistandsatte boliger i afdelingen.

"Blokken skal gennemgribende renoveres både indvendigt og udvendig. Der skal indsættes elevatorer og tilføres nye lejligheder med udsigt over vandet i den tomme loftsetage," siger Claus Thomsen, der er souschef i boligforeningen, til mediet.

De 20 nye tagboliger, som det bliver, får udsigt nedover midtbyen i Frederikshavn og ud over Kattegat. Alle boligerne forventes færdige i sommeren 2021.

Hovedentreprenøren på projektet, der løber op i ca. 100 mio. kr., bliver Aalborg-entreprenøren HP Byg, der især bygger i det nordjyske.

Projektet har været på tegnebrættet længe, men det har først været muligt nu, fordi de 48 lejligheder skulle fraflyttes.

Almen boligforening vil gøre boliger grønnere i samarbejde med PKA

Lysmillionær åbner op for boliger på fabriksgrund i Frederikshavn

Boligforening investerer trecifret millionbeløb i tidligere skole

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier