EjendomsWatch

Nordjysk boligforening renoverer for trecifret millionbeløb

Almen boligforening i Frederikshavn er gået i gang med gennemgribende renovering af sin første afdeling. Renoveringen styres af entreprenøren HP Byg.

Vinkelgården er Frederikshavn Boligforeningens første afdeling fra 1949. | Foto: Frederikshavn Boligforening

Den almene boligforening i Frederikshavn har sat sig for at fremtidssikre den første afdeling, Vinkelgården, i foreningen.

Det skriver Lokalavisen Frederikshavn.

Alle 48 boliger i blokken skal renoveres, og derudover skal der bygges en ekstra tagetage på, så der i alt kommer til at være 62 nyistandsatte boliger i afdelingen.

"Blokken skal gennemgribende renoveres både indvendigt og udvendig. Der skal indsættes elevatorer og tilføres nye lejligheder med udsigt over vandet i den tomme loftsetage," siger Claus Thomsen, der er souschef i boligforeningen, til mediet.

De 20 nye tagboliger, som det bliver, får udsigt nedover midtbyen i Frederikshavn og ud over Kattegat. Alle boligerne forventes færdige i sommeren 2021.

Hovedentreprenøren på projektet, der løber op i ca. 100 mio. kr., bliver Aalborg-entreprenøren HP Byg, der især bygger i det nordjyske.

Projektet har været på tegnebrættet længe, men det har først været muligt nu, fordi de 48 lejligheder skulle fraflyttes.

Almen boligforening vil gøre boliger grønnere i samarbejde med PKA

Lysmillionær åbner op for boliger på fabriksgrund i Frederikshavn

Boligforening investerer trecifret millionbeløb i tidligere skole

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier