EjendomsWatch

Balders danske projektejendom nummer to står klar i Ørestad

Ejendommen har 241 lejeboliger og er den anden ejendom, der står klar, siden Balder i 2017 etablerede sin egen projektafdeling.

Boligbyggeriet Lavetten i Ørestad Syd er Balders andet egenudviklede projekt. | Foto: PR/Balder.

Ejendomsselskabet Balder kan føje 241 nye lejeboliger til den danske ejendomsportefølje, efter et nyt boligprojekt undernavnet Lavetten står klar i Ørestad Syd.

Projektet er Balders andet egenudviklede projekt, efter svenske Balder etablerede sin egen projektafdeling i 2017.

"Som langsigtet investor tror vi på, at vi bedst sikrer en høj kvalitet på alle vores ejendomme ved selv at opføre dem. Vi har både projektudvikling, drift og administration under samme tag, og det gør, at vi lærer lejernes behov og ønsker at kende, samt hvordan vi kan udvikle boliger, der på bedst mulig vis imødekommer disse behov," udtaler Flemming Joseph Jensen, Balders danske direktør, i en pressemeddelelse mandag.

Det delvist Balder-ejede Sjælsø Management, der også ledes af Flemming Joseph Jensen, har stået for byggestyringen, Sweco har været ingeniør, og Danielsen Architecture har tegnet byggeriet, der tæller 241 lejeboliger. Lejlighederne, der har 1-5 værelser, varierer i størrelse fra 49-176 kvm.

Ejendommen et opført i skrånende arkitektur med otte etager i den nordøstlige del og fire etager i den sydvestlige del for at lukke sol ind i gårdrummet og give beboerne udsigt over omgivelserne, står der i meddelelsen.

"Vi har lagt vægt på at skabe gennemtænkte planløsninger og livskvalitet i hver en kvadratmeter, og vi glæder os meget til at byde de sidste lejere velkommen i løbet af vinteren," udtaler Jacob Hovmøller, projektchef hos Balder.

Balder Danmark er den danske gren af det svenske, børsnoterede ejendomsselskab Fastighets AB Balder. Balders projektudviklingsafdeling har i dag ni medarbejdere.

Balder skal bygge 184 lejeboliger i bydelen Nærheden

Svenske Balder er i mål med sin første ejendom i Danmark — flere er på vej

Sjælsø-topchef er tilfreds trods fald i årsresultatet

København rykker frem i bussen hos svenske Balder 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier