EjendomsWatch

Sjælsø-topchef er tilfreds trods fald i årsresultatet

Projektudvikleren har allerede realiseret flere projekter i 2019 og venter, at det indeværende år som minimum overstiger 2018. "Med alle de forbehold, man nu har, når man kun er fem måneder inde i året, så ser det positivt ud," siger direktøren til EjendomsWatch.

Flemming Joseph Jensen, adm. direktør i Sjælsø Management. | Foto: Stine Bidstrup/Jyllands-Posten.

Ledelsen er tilfreds med årsregnskabet for 2018 i projektudvikleren Sjælsø Management, der er lige under halvt ejet af svenske Balder. Årets resultat falder ellers med 40 pct. til 23,4 mio. kr. sammenlignet med i 2017.

Det fremgår af selskabets nye årsrapport.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vækstfondens direktør er ærgerlig over fokus i Bella Center-forløb

Vækstfonden har været under kritik i forløbet med redningsplanen af Bella Center på grund af sit bidrag til den nylige kapitalrejsning. "Jeg er overordnet set ærgerlig over det fokus, der har været," siger adm. direktør i statslige Vækstfonen, Rolf Kjærgaard, til EjendomsWatch.

"Nu forstår jeg hvor vigtig frihed er for mig og min trivsel"

SOMMERSERIE: På dagen, hvor Danmark møder Belgien ved EM i fodbold skyder Allan Kehlet Rieck fra den digitale ejendomsformidler Truemarketvalue årets sommerserie på EjendomsWatch i gang. Udover fodbold fylder også et stort projekt i Nordsjælland i hovedet på ham.

Klumme: Mange af Europas byer bliver mere og mere "Københavner"-iseret

På ryggen af coronakrisen er et skifte på vej i Europa, hvor man går væk fra en bil- og handelsorienteret byplanlægning og over til et mere fællesskabs- og sundhedscentreret tilgang, der understøtter en by, hvor man med fordel kan bevæge sig til fods, med cykler eller med offentlig transport, lydet det i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier