EjendomsWatch

København rykker frem i bussen hos svenske Balder

Det svenske ejendomsselskab med mursten for knap 8 mia. kr. i Danmark, har fremgang indtægterne og proklamerer, at porteføljen i København nu har nået en størrelse, hvor den skal synliggøres bedre.

Erik Selin, adm direktør for Balder. | Foto: PR / Balder

Det svenske ejendomsselskab Balder løfter indtægterne med 14 pct. til 1,8 mia. svenske kr. (knap 1,3 mia. kr.) i årets første kvartal, men som følge af et dyk i de positive værdireguleringer på 1 mia. svenske kr. i forhold til samme kvartal året før falder resultatet efter skat fra 2 til 1,2 mia. svenske kr.

Det gennemsnitlige afkastkrav lyder nu på 4,8 pct. mod 5,0 pct. for et år siden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vækstfondens direktør er ærgerlig over fokus i Bella Center-forløb

Vækstfonden har været under kritik i forløbet med redningsplanen af Bella Center på grund af sit bidrag til den nylige kapitalrejsning. "Jeg er overordnet set ærgerlig over det fokus, der har været," siger adm. direktør i statslige Vækstfonen, Rolf Kjærgaard, til EjendomsWatch.

"Nu forstår jeg hvor vigtig frihed er for mig og min trivsel"

SOMMERSERIE: På dagen, hvor Danmark møder Belgien ved EM i fodbold skyder Allan Kehlet Rieck fra den digitale ejendomsformidler Truemarketvalue årets sommerserie på EjendomsWatch i gang. Udover fodbold fylder også et stort projekt i Nordsjælland i hovedet på ham.

Klumme: Mange af Europas byer bliver mere og mere "Københavner"-iseret

På ryggen af coronakrisen er et skifte på vej i Europa, hvor man går væk fra en bil- og handelsorienteret byplanlægning og over til et mere fællesskabs- og sundhedscentreret tilgang, der understøtter en by, hvor man med fordel kan bevæge sig til fods, med cykler eller med offentlig transport, lydet det i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier