EjendomsWatch

Svenske Balder er i mål med sin første ejendom i Danmark — flere er på vej

Balder Danmark har netop færdiggjort sin første ejendom i Danmark som selskabet selv har udviklet og opført. Det er planen, at Balder vil fokusere mere på sådanne projekter i fremtiden, lyder det fra det svenskejede selskab.

De nye lejere kan flytte ind i løbet af sommeren. | Foto: PR

Det svenskejede ejendomsselskab Balder har nu både udviklet og opført ejendommen Fælledkanten i Ørestad. Det er første gang, selskabet selv udvikler en ejendom i Danmark siden selskabets indtræden på det danske marked i 2012 og derfor lidt af en milepæl, skriver Balder Danmark i en pressemeddelelse.

Ejendommen ligger i Ørestad og indeholder nye 224 lejeboliger på mellem to og fem værelser på mellem 57 og 120 kvm. Der er ca. 58 lejligheder, som mangler at blive udlejet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier