EjendomsWatch

Investorer vil bygge hotel på 17 etager i Nordsjælland

Hotellet er planlagt med en højde på 70 meter – altså på højde med Rigshospitalet i København – og en placering i den nye bymidte i Kokkedal.

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium HF købte ejendommen Cirkelhuset for 100 mio. kr. for at opføre en ny skole og kickstartede dermed udviklingen af Kokkedals bymidte. | Foto: Google Maps.

Investorerne bag en ny bymidte i Kokkedal i Nordsjælland vil bygge højt. Mere præcist 70 meter højt i form af en bygning med 17 etager til enten hotel eller boliger.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis mandag.

Investorerne har længe haft et ønske om at bygge 30.000 kvm detailhandel i området, men har nu også præsenteret højhusplanerne for politikerne i Fredensborg Kommune. Der findes endnu ingen skitser, der viser, hvordan en bygning på 70 meter vil påvirke landskabet.

”Hvis man vil realisere store byggeprojekter, kræver det en høj bebyggelsesprocent. Ved at bygge mere i højden, kan der blive plads til større, grønne områder. Det skal vi nu diskutere,” siger Lars Simonsen (R), formand for Plan-, Miljø- og Klimaudvalget i kommunen, til avisen.

Han er ikke selv afvisende over for at bygge højt. Projektet med en ny bydel i Kokkedal er startet, efter Nordsjællands Grundskole og Gymnasium HF købte størstedelen af ejendommen Cirkelhuset for 100 mio. kr. for at bruge området til et nyt skolebyggeri, skriver Frederiksborg Amts Avis.

EjendomsWatch har tidligere skrevet, at investorerne bag planerne for detailhandel og nu hotel er UTF Invest, som Søren Fehrn, Skodsborg, og Ulrik Thalbitzer-Foldskov, Charlottenlund, står bag. Selskabet har købt flere ejendomme i området.

Enhedslisten vil sætte stationsprojekt i Vinge på pause

Butikscenterplaner i Nordsjælland er skrottet til fordel for boliger 

Område til 250 nye Hørsholm-boliger må udbydes på ny 

Goldschmidt taber stadig penge på nordsjællandsk slot

Nyt storcenter og hotel på tegnebrættet ved Hørsholm 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier