EjendomsWatch

Butikscenterplaner i Nordsjælland er skrottet til fordel for boliger

Hillerød-udvikler vil bygge 100 boliger på en brakmark, der har ligget ubebygget hen siden 2008. Tidligere planer om et butikscenter med tre butikskæder er skrottet.

Grunden, der skal huse 100 boliger, er en brakmark i Græsted på 20.600 kvm. | Foto: Google Maps.

Projektudvikleren Bransson ApS fra Hillerød vil opføre 100 boliger på en brakmark i Græsted i Nordsjælland.

Konkurser blandt de tidligere ejere har medført, at planer om et butikscenter med tilhørende boliger er blevet kastet til siden til fordel for et rent boligprojekt, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Der er stort efterspørgsel på lejligheder. Det har vi jo set i Helsinge. Her stod der 800 på venteliste, inden byggeriet på Møllebakken gik i gang. Der vil ligeledes være stor efterspørgsel på lejligheder i Græsted, som er et attraktivt område at bo i, fordi der både findes togstationer og butikker. Samtidig vil vi kun bygge mindre boliger, der er senioregnede," siger Kenn Jørgensen, direktør i Bransson, som han ejer sammen med Kim Arildsen, til avisen.

Det er Bransson, der står for udviklingen af boliger, der skal fordeles i 12 blokke i to etager. Der er kun en enkelt af de 100 lejligheder, der får to etager.

Grunden på 20.600 kvm blev i første omgang udbudt af Gribskov Kommune i 2007 med henblik på at opføre et center med boliger og butikker. Køberen Møllegården/MG Group gik konkurs kort tid efter handlen, hvorefter opførelsen blev overtaget af K/S Præstegårdscenteret, som blev opløst i 2011. I dag er området ejet af Bransson ApS.

Udvikler forventer kommunal godkendelse, så byggeriet kan gå i gang næste år, fremgår det.

Rådgivere på plads til nybyggeri af 113 boliger i Nordsjælland

Nordsjællandsk boligselskab opfører 150 blandede boliger i Helsinge 

Frederikssund får Nordsjællands højeste hus til 100 millioner

Lokal investor vil bygge knap 300 boliger i Holbæk via projekt til 400-600 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier