EjendomsWatch

Område til 250 nye Hørsholm-boliger må udbydes på ny

Kommunen har kun fået ét tilbud på de første to byggefelter på byens gamle sygehusgrund, PH Park. Nu udbydes alle fire byggefelter samlet.

Foto: PR-visualisering

Hørsholm Kommune fik ikke hvad man håbede, da de første to byggefelter på byens gamle sygehusgrund blev sendt i udbud. Kun ét tilbud kom i hus, og derfor skal alle fire byggefelter med plads til 250 boliger sendes i fornyet udbud, oplyser kommunen.

"Det er overraskende for os, at ikke flere har budt ind på at købe en grund i PH Park. Heldigvis er tilbagemeldingerne fra markedet, at mange ønsker at byde i et kommende udbud, og at Hørsholm er et attraktivt sted at investere i," siger borgmester Morten Slotved (K) ifølge en pressemeddelelse.

Den gamle sygehusgrund på 60.000 kvm skal efter planen rumme fire boligklynger fordelt med både rækkehuse, etagebyggeri og punkthuse.

Udviklingsplanen for PH Park er udarbejdet af Hørsholm Kommune i samarbejde med arkitektfirmaerne Vandkunsten, Cobe og SLA, mens Cowi er på på ingeniørsiden.

"PH Park er ambitionen om et inviterende boligområde, der med et tilgængeligt sølandskab og en ny bypark skaber attraktionsværdi i området og i de nærliggende omgivelser. Området hægter sig op på den omkringliggende by og danner nye sammenhænge med den eksisterende by," hedder det i udviklingsplanen.

Nordsjællandsk milliardprojekt får grønt lys

Kommune køber nedlagt politistation for 30 mio. kr.

Nyt storcenter og hotel på tegnebrættet ved Hørsholm

Kongeegen på vej med boligprojekt i Hørsholm

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier