EjendomsWatch

Område til 250 nye Hørsholm-boliger må udbydes på ny

Kommunen har kun fået ét tilbud på de første to byggefelter på byens gamle sygehusgrund, PH Park. Nu udbydes alle fire byggefelter samlet.

Foto: PR-visualisering

Hørsholm Kommune fik ikke hvad man håbede, da de første to byggefelter på byens gamle sygehusgrund blev sendt i udbud. Kun ét tilbud kom i hus, og derfor skal alle fire byggefelter med plads til 250 boliger sendes i fornyet udbud, oplyser kommunen.

"Det er overraskende for os, at ikke flere har budt ind på at købe en grund i PH Park. Heldigvis er tilbagemeldingerne fra markedet, at mange ønsker at byde i et kommende udbud, og at Hørsholm er et attraktivt sted at investere i," siger borgmester Morten Slotved (K) ifølge en pressemeddelelse.

Den gamle sygehusgrund på 60.000 kvm skal efter planen rumme fire boligklynger fordelt med både rækkehuse, etagebyggeri og punkthuse.

Udviklingsplanen for PH Park er udarbejdet af Hørsholm Kommune i samarbejde med arkitektfirmaerne Vandkunsten, Cobe og SLA, mens Cowi er på på ingeniørsiden.

"PH Park er ambitionen om et inviterende boligområde, der med et tilgængeligt sølandskab og en ny bypark skaber attraktionsværdi i området og i de nærliggende omgivelser. Området hægter sig op på den omkringliggende by og danner nye sammenhænge med den eksisterende by," hedder det i udviklingsplanen.

Nordsjællandsk milliardprojekt får grønt lys

Kommune køber nedlagt politistation for 30 mio. kr.

Nyt storcenter og hotel på tegnebrættet ved Hørsholm

Kongeegen på vej med boligprojekt i Hørsholm

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier