EjendomsWatch

Holbæk Sportsby kommer under luppen: Forsinket for anden gang

"Det er kritisabelt, at vi nu for anden gang har måttet afdække forsinkelsen i stedet for at få de informationer fra Fonden Holbæk Sportsby," siger borgmester.

Holbæk Sportsby er forsinket for anden gang. Foto: PR.

Holbæk Sportsby bliver først klar til brug 7. maj 2019, viser en undersøgelse af byggeplanerne foretaget af Cowi, der er Holbæk Kommunes rådgiver i forbindelse med projektet.

Det oplyser Holbæk Kommune i en pressemeddelelse.

"Vi er mange, der glæder os til, at sportsbyen er færdig. Derfor er jeg også skuffet over, at vi nu for anden gang må melde en forsinkelse ud til foreningerne," siger Christina Krzyrosiak Hansen (S), borgmester i Holbæk Kommune, i meddelelsen.

Det er anden gang, Cowi gennemgår Fonden Holbæk Sportsbys byggeplaner og afdækker en forsinkelse.

Første gang var i oktober sidste år, hvor gennemgangen viste, at projektet først kunne blive færdigt i slutningen af februar, og nu er det altså forsinket godt to måneder yderligere.

"Det er kritisabelt, at vi nu for anden gang har måttet afdække forsinkelsen i stedet for at få de informationer fra Fonden Holbæk Sportsby. Derfor skal fonden også fremover lave ugentlige afrapporteringer på fremdriften i byggeriet. Vi skal simpelthen sikre os, at fonden nu overholder tidsplanen," siger borgmesteren.

I Cowis gennemgang fremgår det, at der fortsat arbejdes i mange af de områder, der skulle have været færdige i begyndelsen af januar.

Holbæk Sportsby opføres til en samlet pris på ca. 363 mio. kr. inklusiv byggemodning, fremgår det af Holbæk Kommunes hjemmeside. Det er Fonden Holbæk Sportsby, der skal opføre, drive og vedligeholde byen.

Byggeriet finansieres delvist kommunalt med 130 mio. kr. og delvist via en finansiel leasing-model til 195 mio. kr.

66 nye boliger i Holbæk får byggestart i 2019

AP Ejendomme vil bygge i 17 etager i Holbæk

Stensdal Group sælger boliger i Holbæk

Holbæk tror på at finde investorer til storstilet havneby

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier