EjendomsWatch

Stensdal Group sælger boliger i Holbæk

De 40 nybyggede familieboliger samt en parkeringskæder er solgt for 83 mio. kr. Mellemstore provinsbyer kan levere bedre afkast end København og Aarhus, lyder det fra sælger.

Foto: PR

Ejendomskoncernen Stensdal Group, der er ejet af Søren Stensdal, har indgået aftale med et privatejet investeringsselskab om salg af boligbyggeriet Kastaniehaven i Holbæk i Nordvestsjælland. Transaktionsværdien udgør 83 mio. kr., skriver Stensdal Group i en pressemeddelelse.

Kastaniehaven består af 40 større familielejligheder samt parkeringskælder. Ejendommen er opført for nylig, fuldt udlejet og centralt beliggende i Holbæk nær togstationen.

"Vi glæder os over, at vi er lykkedes med at udvikle dette fine og solide byggeri med familieboliger, som er et positivt bidrag til boligudbuddet i det centrale Holbæk. Transaktionen understøtter den generelle tendens imod, at investorerne efterspørger centralt beliggende boligejendomme, i de mellemstore provinsbyer, hvor der kan opnås et meget konkurrencedygtigt afkast sammenlignet med København og Århus," siger Søren Stensdal, adm. direktør og ejer, i meddelelsen.

Stensdal Group har forestået indkøb, nedrivning, lokalplan, projektering, opførelse og udlejning.

Heimstaden fortsætter sit opkøbstogt til Lyngby

Stensdal Group henter projektchef hos KAB

Stensdal opruster med ny projektudviklingschef

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier