EjendomsWatch

Danmark og Norge trækker nordisk investors resultater op

Bonava-gruppens overskud er 400 mio. svenske kr. lavere end året før, viser udviklerens halvårsregnskab. Mens det går dårligt på det svenske marked, så går det fremad med byggerettighederne i bl.a. Danmark.

Joachim Hallengren, koncerndirektør i Bonava. | Foto: PR

Bonava, det tidligere NCC Bolig, er i de første seks måneder af 2018 gået tilbage på top og bund sammenholdt med samme periode året før.

Halvårsregnskabet viser, at nettoomsætningen for de seks måneder lå på 4,4 mia. svenske kr. (ca. 3,2 mia. danske kr.) mod 6,3 mia. svenske kr. i samme periode året før. Det svarer til et fald på 30 pct. Resultatet efter skat endte på 214 mio. svenske kr. mod 622 mio. svenske kr. året før, svarende til en tilbagegang på godt 66 pct. Soliditeten går fra 31,9 pct. til 28,7 pct., men ledelsen skriver, at den skal op på 30 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier