EjendomsWatch

Bonava på vej med 120 nye boliger i Høje Taastrup

Boligudvikleren har i handel med Danske Bank købt 12.000 kvm byggeretter. Byggestarten planlægges til næste år.

Foto: PR-visualisering: Juul Frost Arkitekter

Bonava, det tidligere NCC Bolig, påbegynder i tredje kvartal næste år opførelsen af ca. 120 lejligheder på Spotorno Allé i Høje Taastrup, tæt på City 2, S-tog og øvrig infrastruktur, oplyser Bonava.

Der sker med købet af 12.000 kvm boligbyggeretter, som en grund, der er overtaget fra Danske Bank for ca. 30 mio. kr., rummer.

"I Danmark bor over 40 pct. af befolkningen til leje, og andelen er stigende. Det er primært den yngre del af befolkningen der bor i lejebolig, og flere og flere ser det som et relevant alternativ til at eje sin egen bolig," siger Torben Modvig, adm. direktør i Bonava, i meddelelsen.

"Mange investorer har fået øjnene op for det stabile, danske boligmarked, og den efterspørgsel vil Bonava gerne være med til at møde," fortsætter han.

En større aktivitet på investormarkedet er en erklæret strategi for Bonava, der sidste år solgte sin første udlejningsejendom i Ørestad og som med regionchef Claus Skyttes tiltræden i sommer har fået yderligere prioritet, fremgår det.

Hos Danske Bank er man tilfreds med handlen:

"Vi har haft en god, velstruktureret og effektiv salgsproces," siger Anders Vibe Andreasen, advokat og seniorporteføljemanager i Danske Bank Real Estate.

Bonava jagter nye investorer til boligprojekter

Boligprojekt i Ørestad solgt for 175 mio. kr.

Bonava køber byggefelter til 124 lejligheder i Køge

Torben Modvig skal gøre Bonava kendt for folket 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier