EjendomsWatch

Bonava vil bygge ejerlejligheder i Rungsted Kyst

Projektudvikleren køber grund ved byens togstation. Topchef tror på et marked for folk, der hellere vil på stranden og golfbanen end at klippe hæk, lyder det.

Foto: PR

Bonava køber en 3400 kvm stor grund beliggende ved Rungsted Kyst station, hvor projektudvikleren ønsker at opføre ejerlejligheder, lyder det i en pressemeddelelse få dage efter et tilsvarende grundkøb langs Kystbanen, i Charlottenlund.

Over 100 boliger i støbeskeen ved Charlottenlund Station

Sælger er DSB Ejendomme, der har solgt via selskabet DSB Ejendomsudvikling.

"Det glæder mig, at vi er blevet enige med Bonava om det betingede salg af denne grund tæt på Rungsted Station. Bonavas spændende tanker og planer for grunden bliver helt sikkert et positivt bidrag til området," siger Jes Transbøl, underdirektør i DSB Ejendomme.

Udbuddet af nybyggede ejerlejligheder i Rungsted Kyst er meget begrænset, fortæller adm. direktør Torben Modvig fra Bonava.

"Rungsted Kyst har så mange kvaliteter, og vi vil gerne tilbyde muligheden for at købe en bolig i området, hvor der er fokus på andre ting end vedligehold og havearbejde. Hvorfor bruge tiden på at klippe hæk, når Øresund, golfbanen og caféerne venter lige om hjørnet," spørger Torben Modvig

Det er tredje gang siden påske, at Bonava offentliggør et jordkøb, hvilket samlet har givet knap 500 nye boligretter i pipelinen. Ifølge Torben Modvig er den ideelle projektstørrelse for virksomheden 75-100 boligenheder.

"Vores strategi er at have to-tre større projekter, og supplere med en række mellemstore projekter i hovedstadsområdet — både rækkehuse og lejligheder — for at have en balanceret portefølje i vores danske set-up," siger han i meddelelsen.

Boligudvikleren kan ikke oplyse, hvornår lejlighederne i Rungsted Kyst sættes til salg, da det afhænger af en godkendt helhedsplan for stationsområdet.

Bonava indleder forårsopkøb på Amager

Bonava opfører 250 boliger i Greve

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier