EjendomsWatch

Arkitektgruppen udvider med nyt kontor i Aarhus

Den Odense-baserede projektudvikler åbner nyt kontor i Aarhus for at styrke sin tilstedeværelse vest for hovedsædet. Med nyansat chef i spidsen, ønsker projektudvikleren at øge sit fokus i Østjylland.

PR
Arkitektgruppens projekt på Havnefronten i Horsens er ved at blive bygget Foto: PR

Efter flere års fokus på hovedstaden, åbner Arkitektgruppen et udviklingskontor i Aarhus City Tower, fremgår det af en pressemeddelelse fra selskabet.

Valget er truffet, fordi projektudvikleren vil øge sin vækst gennem en større geografisk spredning samt et større fokus på udviklingen af nye projekter i Østjylland samt i hjembyen Odense.

"I en årrække har vi primært fokuseret på hovedstadsområdet, hvor vi for tiden har en samlet aktivitet på over 1000 boliger. Vi vil fortsat udvikle vores aktivitetsniveau i hovedstadsområdet, men glæder os til nu at videreføre den succes, vi har oplevet i København til Østjylland. Aarhus er på mange måder lige så interessant som København og byder på mange spændende udviklingsmuligheder,” siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen, i pressemeddelelsen.

Claus Schovgaard Rasmussen, der kommer fra en lignende stilling hos projektudvikleren Casa, får titel som projektudviklingschef i den nyåbnede afdeling i Aarhus. Han har tidligere udviklet ejendomsprojekter som Sundmolen i København, og Valdemars Have i Aarhus. Med ham i front, er Arkitektgruppens mål at skabe øget vækst både alene og i fællesskab med lokale partnere, fremgår det.

Selvom Arkitektgruppen ikke tidligere har haft fast domicil i Østjylland, er markedet ikke fremmed for virksomheden. I 2017 påbegyndte selskabet et større projekt på havnefronten i Horsens med 87 udsigtslejligheder. Dertil har gruppen bl.a. udviklet projekter i Aalborg, Fredericia og Aarhus.

Arkitektgruppen blev etableret i 1986, og er bag mere end 6000 boliger over hele landet.

Arkitektgruppen og NREP udvider samarbejde med 186 Amager-boliger

Arkitektgruppen river ned midt i Odense for at bygge boliger

 

Arkitektgruppen og NREP øjner marked for bæredygtige boliger

Horsens har vokseværk

Forsiden lige nu

Ophævet kontrakt får Nordicom-topchef til at skyde tilbage mod Poul Erik Bech

Park Street Nordicom og Lea Ejendomspartner har ophævet samarbejdet og deler måske ikke længere opfattelse af, hvordan tilgangen til ejendomsadministration ser ud. Det siger Park Street Nordicoms topchef i en kommentar til EjendomsWatch efter torsdagens opsigtsvækkende opsigelse af aftalen om forvalte ejendomme for 2 mia. kr.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uenighed prægede nyhedsstrømmen i den forløbne uge, hvor både Nordicom og Lea Ejendomspartner samt Jeudan og PWC sluttede samarbejdet. EjendomsWatch leverede rigtig og ikke kopi-journalistik i form af interviews med hovedpersonerne samt egne nyheder om opkøb i Hørsholm, et milliardprojekt og nyt hotel i København og en udbyder af ejendomsprojekter med nye målsætninger.

Ny hotelkæde indtager København og går efter mindst 1000 værelser

Hollandske Citizen M har netop slået dørene op for sit nyeste hotel i Dagmarhus ved Rådhuspladsen. Det er den hollandske hotelkædes første stop i Skandinavien – men ikke det sidste. Jagten på mursten må dog aldrig gå på kompromis med kædens brand, og derfor har hollænderne også helt specifikke krav til beliggenhed og bygningens anatomi. EjendomsWatch har mødt en af medstifterne i den ekspansive Citizen M-kædes nye gemakker midt i København.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier