EjendomsWatch

Slagelse får nye studieboliger trods protester

Københavnske investorer er klar til at købe central grund af lokal erhvervsmand. Projektet skal afhjælpe mangel på ungdomsboliger i den vestsjællandske by.

Foto: Colourbox

Københavnske investorer vil sætte gang i et byggeri af et nyt kollegium med 48 boliger på hjørnet af Thomsensvej og Nordre Stationsvej i Slagelse. Det fortæller arkitekt Torben Wissing, der har stået for at udarbejde projektet på grunden, som ejes af Willy Jensen fra Slagelse Kloakservice, til Sjællandske.

"Det kan da blive en solstrålehistorie. Vi har jo lige hørt, at der mangler 350 ungdomsboliger i Slagelse," siger Torben Wissing op oplyser, at Willy Jensen vil sælge grunden til københavnske investorer, når der er givet grønt lys til kollegiebyggeriet, hvorfor det er planen at bygge allerede næste år.

Dermed er der ikke lyttet til indsigelser fra naboer til det komme projekt. Her påpeges det, at et kollegium med 48 pladser vil give langt mere støj end de normale boliger med liberalt erhverv, som lokalplanen lægger op til. Formand for erhvervs-, plan-og miljøudvalget, Villum Christensen (LA) finder det helt rimeligt at give dispensationerne.

"Hvis vi vil være en uddannelsesby, så skal der sørges for at få etableret nogle kollegieboliger, og så kan vi ikke sige nej til et projekt, der ligger så godt placeret i forhold til det nye campus," siger Villum Christensen til Sjællandske.

Slagterigrund i Slagelse er endelig klar til 180 boliger

Slagelse-ejendom får fynsk ejer i handel til 40 mio. kr.

Faldefærdig fabrik i Slagelse bliver til boliger

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier