EjendomsWatch

Slagterigrund i Slagelse er endelig klar til 180 boliger

Penge fra nu afdød kontroversiel finansmand finansierer byggeriet, som har fået en anden udformning efter ønske fra byrådet. Planer om nyt rådhus på grunden kan dog også imødekommes, lyder det fra arkitekt bag projektet.

Foto: Klaus Gottfredsen, Jyllands-Posten

180 nye boliger i tre til fem etager kan være på vej på den grund mellem Ndr. Stationsvej og Danasvej, hvor kreaturslagteriet NV-OX tidligere lå, inden det blev jævnet med jorden i 2004, skriver Sjællandske. Erhvervs-, plan-og miljøudvalget i Slagelse Kommune var ikke tilfreds det oprindelige udspil fra bygherren Dan Mark Ejendomme, som handlede om at bygge boligblokke i fire og seks etager. Det nye planforslag er nu i offentlig høring i otte uger.

Arkitekt Torben Wissing, der har udarbejdet boligprojektet for Dan Mark Ejendomme, siger, at man kan forestille sig, at bygningerne nærmest Kalundborgvej opføres først.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier