EjendomsWatch

Ejendomsportal lancerer kontorsatsning

Ejendomstorvet.dk går i luften med nyt digitalt værktøj, der skal hjælpe virksomheder i jagten på kontorer på forskellige søgeportaler.

Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk. | Foto: PR

Ejendomstorvet.dk sender et nyt digitalt værktøj, "Kontormatch", på markedet. Det er et gratis redskab, der skal hjælpe med at skabe overblik over udbuddet af kontorlokaler, lyder beskrivelsen i en pressemeddelelse.

Kontormatch.dk er gået i luften mandag d. 9. oktober.

"Vi arbejder med et komplekst marked med mange søgeportaler, og her vil vi gerne hjælpe virksomheder med at overskue udbuddet af ledige kontorlokaler og spare dem værdifuld tid på søgning. Kontormatch er en gratis service, der ikke er set før på erhvervsportal markedet, og skal dermed være med til at forstærke vores markedsleder-position," siger Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk, i meddelelsen.

På Kontormatch kan en virksomhed matche sit nuværende kontor med udbuddet på Ejendomstorvet.dk. Værktøjet giver virksomheder mulighed for at vælge forskellige parametre at sammenligne efter — eksempelvis størrelse, pris og beliggenhed. Virksomheden vil herefter blive præsenteret for de bedste matches til de opstillede behov og ønsker.

Ejendomstorvet.dk er ejet af landets erhvervsmæglere og dermed et søstersite til Boligsiden.dk. Ejendomstorvet.dk har hver måned 115.000 besøg og indeholder aktuelt 3800 kontorlokaler rundt om i Danmark.

Ejendomsportal formidler erhvervslejemål for et tocifret milliardbeløb

CBRE: Stærkt marked for udlejning er på vej yderligere op

Hovedstaden oplever stigende efterspørgsel på kontorlokaler

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier