EjendomsWatch

Ejendomsportal lancerer kontorsatsning

Ejendomstorvet.dk går i luften med nyt digitalt værktøj, der skal hjælpe virksomheder i jagten på kontorer på forskellige søgeportaler.

Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk. | Foto: PR

Ejendomstorvet.dk sender et nyt digitalt værktøj, "Kontormatch", på markedet. Det er et gratis redskab, der skal hjælpe med at skabe overblik over udbuddet af kontorlokaler, lyder beskrivelsen i en pressemeddelelse.

Kontormatch.dk er gået i luften mandag d. 9. oktober.

"Vi arbejder med et komplekst marked med mange søgeportaler, og her vil vi gerne hjælpe virksomheder med at overskue udbuddet af ledige kontorlokaler og spare dem værdifuld tid på søgning. Kontormatch er en gratis service, der ikke er set før på erhvervsportal markedet, og skal dermed være med til at forstærke vores markedsleder-position," siger Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk, i meddelelsen.

På Kontormatch kan en virksomhed matche sit nuværende kontor med udbuddet på Ejendomstorvet.dk. Værktøjet giver virksomheder mulighed for at vælge forskellige parametre at sammenligne efter — eksempelvis størrelse, pris og beliggenhed. Virksomheden vil herefter blive præsenteret for de bedste matches til de opstillede behov og ønsker.

Ejendomstorvet.dk er ejet af landets erhvervsmæglere og dermed et søstersite til Boligsiden.dk. Ejendomstorvet.dk har hver måned 115.000 besøg og indeholder aktuelt 3800 kontorlokaler rundt om i Danmark.

Ejendomsportal formidler erhvervslejemål for et tocifret milliardbeløb

CBRE: Stærkt marked for udlejning er på vej yderligere op

Hovedstaden oplever stigende efterspørgsel på kontorlokaler

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier