EjendomsWatch

CBRE: Stærkt marked for udlejning er på vej yderligere op

Kraftige fald i antallet af kontorer i København, der står tomme, gavner lejeniveauerne, som kan forventes at stige yderligere, forudser erhvervsmægleren CBRE. Nybyggeri vil ikke matche den aktuelle efterspørgsel og kan føre til spekulativt nybyggeri, lyder det i ny analyse.

Foto: PR

Interessen for at investere i udlejningsejendomme herhjemme tegner til at blive rekordhøj i år. Og ikke uden grund: Lejeindtægterne er attraktive og tomgangen på det laveste niveau i mange år, viser de seneste statistikker.

Hos erhvervsmægleren CBRE konstaterer man, at omfanget af ejendomsinvesteringer i Københavnsområdet er steget med 21 pct. til godt 15 mia. kr., når man sammenligner årets andet kvartal med samme periode sidste år. Blandt kvartalets store handler fremhæver CBRE Bygningsstyrelsens køb af det tidligere KPMG-hovedsæde på Frederiksberg til knap 1,1 mia. kr., Alm. Brands salg af Rådhuspladsen 4 for 590 mio. kr. samt Tuborg Havnevej 19 i Hellerup, hvor ankerlejeren Novo Holdings købte ejendommen for 420 mio. kr. Alle handler har været omtalt af EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier