EjendomsWatch

CBRE: Stærkt marked for udlejning er på vej yderligere op

Kraftige fald i antallet af kontorer i København, der står tomme, gavner lejeniveauerne, som kan forventes at stige yderligere, forudser erhvervsmægleren CBRE. Nybyggeri vil ikke matche den aktuelle efterspørgsel og kan føre til spekulativt nybyggeri, lyder det i ny analyse.

Foto: PR

Interessen for at investere i udlejningsejendomme herhjemme tegner til at blive rekordhøj i år. Og ikke uden grund: Lejeindtægterne er attraktive og tomgangen på det laveste niveau i mange år, viser de seneste statistikker.

Hos erhvervsmægleren CBRE konstaterer man, at omfanget af ejendomsinvesteringer i Københavnsområdet er steget med 21 pct. til godt 15 mia. kr., når man sammenligner årets andet kvartal med samme periode sidste år. Blandt kvartalets store handler fremhæver CBRE Bygningsstyrelsens køb af det tidligere KPMG-hovedsæde på Frederiksberg til knap 1,1 mia. kr., Alm. Brands salg af Rådhuspladsen 4 for 590 mio. kr. samt Tuborg Havnevej 19 i Hellerup, hvor ankerlejeren Novo Holdings købte ejendommen for 420 mio. kr. Alle handler har været omtalt af EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier