EjendomsWatch

Erhvervsmægler henter ny leder hos Falck

CBRE har ansat 28-årig tidligere chef for forretningsudvikling til sin kapitalmarkedsafdeling.

Christian Bro Jansen er ansat hos CBRE med titel af associate director. | Foto: PR

28-årige Christian Bro Jansen er ansat i kapitalmarkedsafdelingen hos erhvervsmægleren CBRE, hvor han får titel af associate director. Christian Bro Jansen bliver årets 17. nye ansigt i staben, skriver CBRE i en pressemeddelelse.

Hans opgave bliver ifølge CBRE at skabe yderligere vækst i organisationen, der nu tæller 78 mand på kontorerne i København og Aarhus.

”Vi oplever en øget vækst inden for alle forretningsområder, specielt nye markeder. Især er interessen fra udenlandske investorer mærkbar. Derfor opruster vi markant i disse måneder for at kunne følge med efterspørgslen," siger Niels Cederholm, direktør i CBRE, i meddelelsen.

Christian Bro Jansen har tidligere arbejdet med fusioner og opkøb (M&A), strategiske partnerskaber, strategiudvikling- og opfølgning, primært inden for vækstmarkeder. Han er uddannet i finansiering og regnskab fra CBS og har de sidste fire år arbejdet hos Falck Emergency, senest som chef for forretningsudvikling.

CBRE hyrer mangeårig ISS-chef som ny nordisk direktør 

CBRE: Milliardhandler trækker ejendomsmarkedet mod højere niveau

CBRE ser øget interesse for danske logistikejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier