EjendomsWatch

Gefion henter ny chef til projekt for 800 mio. kr.

Udvikleren henter nye kræfter hos Dansk Supermarked. Hans første store opgave bliver at stå i spidsen for stort projekt på Københavns vestegn.

Foto: PR

Tidligere i år meldte projektudvikleren Gefion Group ud, at man havde fået finansieringen på plads til det store projekt Rødovre Port.

Nu har man ansat Pierre Larsen som senior projektudviklingschef med først og fremmest ansvar for Rødovre Port, skriver Gefion Group på sin hjemmeside.

Pierre Klausen skal være ansvarlig for en række af Gefions boligprojekter. Han kommer fra en stilling som udviklingschef i Dansk Supermarked, hvor han har haft ansvar for at udvikle nye dagligvarebutikker.

Tidligere har Pierre Klausen arbejdet med udvikling af butiksejendomme hos blandt andet hos IBI, Dagrofa og Sjælsø, hvilket også bragte ham til Norge i en årrække.

Gefion Group har rejst i alt 800 mio. kr. til at kunne realisere bydelsområdet Rødovre Port. Det endelige byggeri kommer til at indeholde i alt tre højhuse på 14, 16 og 19 etager.

To af højhusene bliver opført på den ene side af Avedøre Havnevej, mens det tredje bliver opført på den modsatte side af med den intention at forbinde Rødovre og Hvidovre via projektet. Der opføres en to-etagers fritsvævende bygning hen over vejen samt en gang- og cykelbro med grøn beplantning.

Ejendomsprojekt skal forbinde Rødovre og Hvidovre

Gefion rejser 800 mio. kr. til ny bydel i København

Gefion Group henter direktør hos Bonava

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier