EjendomsWatch

Udvikler: Stærk interesse for københavnsk liebhaveri

Ejendomsudvikleren Gefion Group oplever stærk interesse for københavnske luksuslejligheder, hvor prisen nogle steder kommer over 100.000 kr. per kvm.

Henrik Nissen, udviklingsdirektør i Gefion Group. | Foto: PR

Københavnske luksuslejligheder er populære, prisen er gået op de sidste par år og vil fortsætte med det. Det forudsiger udviklingsdirektør i udvikleren Gefion Group Henrik Nissen til Børsen onsdag.

Erhvervsfolk går sammen om velhaverprojekt i København 

"Markedet for luksusboliger med kvadratmeterpriser fra 50.000 op til 120.000 har været stærkt voksende over de sidste fire år, og det forventes også at fortsætte i hvert fald de næste to år," siger han til avisen.

Udmeldelsen kommer i forbindelse med, at Pensam og amerikanske Lotus Equity Groups byggeri af luksuslejligheder i Amaliegaarden, ved siden af dronningens Amalienborg, er påbegyndt - et projekt, EjendomsWatch tidligere har omtalt.

Pensam investerer i prestigeprojekt til 300 mio. kr.

Skou Gruppen konverterer Pensams prestigeprojekt 

Henrik Nissen ser kvadratmeterpriserne omkring Amaliegade i København være gået fra at ligge på 40-45.000 kr. per kvm for fire år siden til i dag at blive handlet på den dyre side af 100.000 kr. per. kvm.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier