EjendomsWatch

Udvikler: Stærk interesse for københavnsk liebhaveri

Ejendomsudvikleren Gefion Group oplever stærk interesse for københavnske luksuslejligheder, hvor prisen nogle steder kommer over 100.000 kr. per kvm.

Henrik Nissen, udviklingsdirektør i Gefion Group. | Foto: PR

Københavnske luksuslejligheder er populære, prisen er gået op de sidste par år og vil fortsætte med det. Det forudsiger udviklingsdirektør i udvikleren Gefion Group Henrik Nissen til Børsen onsdag.

Erhvervsfolk går sammen om velhaverprojekt i København 

"Markedet for luksusboliger med kvadratmeterpriser fra 50.000 op til 120.000 har været stærkt voksende over de sidste fire år, og det forventes også at fortsætte i hvert fald de næste to år," siger han til avisen.

Udmeldelsen kommer i forbindelse med, at Pensam og amerikanske Lotus Equity Groups byggeri af luksuslejligheder i Amaliegaarden, ved siden af dronningens Amalienborg, er påbegyndt - et projekt, EjendomsWatch tidligere har omtalt.

Pensam investerer i prestigeprojekt til 300 mio. kr.

Skou Gruppen konverterer Pensams prestigeprojekt 

Henrik Nissen ser kvadratmeterpriserne omkring Amaliegade i København være gået fra at ligge på 40-45.000 kr. per kvm for fire år siden til i dag at blive handlet på den dyre side af 100.000 kr. per. kvm.

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier