EjendomsWatch

Udvikler: Stærk interesse for københavnsk liebhaveri

Ejendomsudvikleren Gefion Group oplever stærk interesse for københavnske luksuslejligheder, hvor prisen nogle steder kommer over 100.000 kr. per kvm.

Henrik Nissen, udviklingsdirektør i Gefion Group. Foto: PR

Københavnske luksuslejligheder er populære, prisen er gået op de sidste par år og vil fortsætte med det. Det forudsiger udviklingsdirektør i udvikleren Gefion Group Henrik Nissen til Børsen onsdag.

Erhvervsfolk går sammen om velhaverprojekt i København

"Markedet for luksusboliger med kvadratmeterpriser fra 50.000 op til 120.000 har været stærkt voksende over de sidste fire år, og det forventes også at fortsætte i hvert fald de næste to år," siger han til avisen.

Udmeldelsen kommer i forbindelse med, at Pensam og amerikanske Lotus Equity Groups byggeri af luksuslejligheder i Amaliegaarden, ved siden af dronningens Amalienborg, er påbegyndt - et projekt, EjendomsWatch tidligere har omtalt.

Pensam investerer i prestigeprojekt til 300 mio. kr.

Skou Gruppen konverterer Pensams prestigeprojekt

Henrik Nissen ser kvadratmeterpriserne omkring Amaliegade i København være gået fra at ligge på 40-45.000 kr. per kvm for fire år siden til i dag at blive handlet på den dyre side af 100.000 kr. per. kvm.

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier