EjendomsWatch

Colliers hyrer Deloitte-konsulent som ny erhvervsmægler

27-årig konsulent skal i stedet være erhvervsmægler som led i vækststrategi.

Foto: PR

Erhvervsmægleren Colliers International har ansat endnu en erhvervsmægler og rådgiver til kontoret i København, oplyser Colliers.

Det er 27-årige David Loft, der 1. marts er tiltrådt som erhvervsejendomsmægler med fokus på køb, salg, leje og udlejning af kontorejendomme.

David Loft kommer fra en stilling som konsulent hos Deloitte og har desuden drevet sit eget konsulentfirma med rådgivning om køb og salg af ejerboliger og andelsboliger, fremgår det.

"David er et åbenlyst talent med en stærk teoretisk ballast og præcist det drive, der skal til for at få succes på det københavnske erhvervsejendomsmarked og jeg glæder mig til samarbejdet," siger Peter Lassen, direktør (COO) hos Colliers, i meddelelsen.

Den nye medarbejder er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab fra Copenhagen Business School.

Colliers-direktør venter yderligere fremgang i 2017 

Colliers opruster fynsk mæglerstab

Colliers udvider med kontor- og detail-mæglere

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier