EjendomsWatch

Ejendomsadvokater går hver til sit

Bestyrelsesformanden stopper og partnere skilles i københavnsk advokatfirma. Årsagen er forskellige syn på strategien.

Foto: Colourbox

Fra nytår opsplittes det københavnske advokatfirma Danders & More, hvorefter de to partnere Dan Terkildsen og Tobias Vieth skifter til kollegaerne hos Lundgrens, skriver Børsen.

Samtidig stopper bestyrelsesformand Anders M. Hansen som advokat og vil fremover fungere som rådgiver på kapitalmarkedsområdet med base i London, fremgår det.

Tilbage i Danders & More er partnerne Majken Korsgård, Claus Abildstrøm og Philip Nyholm på jagt efter en afløser for Tobias Vieth, der især er advokat inden for fast ejendom.

"Vi mener ikke, at det er vigtigt at være meget store i det nuværende advokatmarked. Vores strategi er en anden – vi vil have den direkte kontakt til klienten og være den betroede rådgiver. Det vigtigste er at have fokus på et højt fagligt niveau for den nære og tætte rådgivning, hvor klientens interesser er omdrejningspunktet (...) Når man ikke er enige om en så væsentlig strategi, så må man skilles," hedder det ifølge Børsen fra de tre partnere.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier