EjendomsWatch

Ejendomsadvokater går hver til sit

Bestyrelsesformanden stopper og partnere skilles i københavnsk advokatfirma. Årsagen er forskellige syn på strategien.

Foto: Colourbox

Fra nytår opsplittes det københavnske advokatfirma Danders & More, hvorefter de to partnere Dan Terkildsen og Tobias Vieth skifter til kollegaerne hos Lundgrens, skriver Børsen.

Samtidig stopper bestyrelsesformand Anders M. Hansen som advokat og vil fremover fungere som rådgiver på kapitalmarkedsområdet med base i London, fremgår det.

Tilbage i Danders & More er partnerne Majken Korsgård, Claus Abildstrøm og Philip Nyholm på jagt efter en afløser for Tobias Vieth, der især er advokat inden for fast ejendom.

"Vi mener ikke, at det er vigtigt at være meget store i det nuværende advokatmarked. Vores strategi er en anden – vi vil have den direkte kontakt til klienten og være den betroede rådgiver. Det vigtigste er at have fokus på et højt fagligt niveau for den nære og tætte rådgivning, hvor klientens interesser er omdrejningspunktet (...) Når man ikke er enige om en så væsentlig strategi, så må man skilles," hedder det ifølge Børsen fra de tre partnere.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier