EjendomsWatch

Kuben Management henter juridisk chefrådgiver i Dansk Byggeri

Projektudvikler ansætter advokat, der tidligere også har arbejdet i staten.

Kuben Management har ansat Bettina Julian Gravers som juridisk chefrådgiver på kontoret i København, oplyser Kuben.

Ansættelsen sker som følge af en stigende tilgang af opgaver inden for komplekse udbuds- og byggeprojekter, fremgår det.

Bettina Julian Gravers er uddannet advokat og kommer fra en stilling hos Dansk Byggeri, hvor hun gennem de seneste fem år har rådgivet entreprenører.

Tidligere har hun været hos Slots- og Ejendomsstyrelsen og hos Winsløw Advokatfirma.

"Bettinas stærke rådgiverprofil inden for især entreprise- og udbudsretlige problemstillinger, samt erfaring med formidling af kompliceret juridisk teori og praksis til ikke-jurister, gør hende til en velfunderet og proaktiv juridisk ressource, som Kuben Management nu tilbyder sin portefølje af bygherrer på såvel små som store byggesager," skriver Kuben Management.

Analysefirma med speciale i ejendomme solgt til energiselskab

Rådgivervirksomheder går sammen

Herning-entreprenør henter erfaren mand til formandspost

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier