EjendomsWatch

Analysefirma med speciale i ejendomme solgt til energiselskab

Nrgi køber Exometric og styrker dermed sin bygherrerådgivning i datterselskabet Kuben Management.

Exometric-direktør Nikolaj Pfeiffer (tv.), adm. direktør i Exemetric Henrik Sørensen og adm. direktør i Nrgi Rådgivning Ulf Christensen. | Foto: PR

Rådgivnings- og analysevirksomheden Exometric med Henrik Sørensen og Nikolaj Pfeiffer i spidsen er fremover en del af den andelsejede Nrgi-koncern med hovedkontor i Aarhus, meddeler parterne i en pressemeddelelse.

I forvejen ejer Nrgi bygherrerågiveren Kuben Management og med overtagelsen af majoriteten af Exometric styrkes det samlede produkttilbud og fokus lægges på geografisk ekspansion til Oslo og Stockholm, fremgår det.

"Med ejerskabet i Exometric står vi nu endnu stærkere som strategiske rådgivere for kommuner, investorer og developere i udvikling af fremtidens byer og byggerier," siger Ulf Christensen, direktør i Nrgi, i meddelelsen.

Exemetric rådgiver især bygge- og ejendomsbranchen i form af ejendomsinvestorer, pensionskasser, projektudviklere og kommuner. Det sker ved hjælpe af big data og datafusion gennem analyseværktøjet Exobase.

”Vores analyser er unikke, og derfor oplever vi både stor dansk og også international interesse. Vi har allerede løst opgaver uden for Danmark og med baggrund i den interesse, vi har oplevet, ekspanderer Exometric i de kommende år internationalt," siger Nikolaj Pfeiffer, direktør i Exometric i meddelelsen.

Exometric leverede i seneste regnskab et resultat før skat på omkring 1 mio. kr. ud af en bruttofortjeneste på små 4 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier