EjendomsWatch

Herning-entreprenør henter erfaren mand til formandspost

Henrik Enegaard Skaanderup afløser Søren Thygesen, som har været bestyrelsesformand hos entreprenør- og projektudviklingsfirmaet JFP i 12 år.

Foto: PR

Den Herning-baserede entreprenør og projektudvikler JFP skifter ud på posten som bestyrelsesformand, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ny formand er Henrik Enegaard Skaanderup, der har haft toplederjobs i blandt andet NCC Construction, Kuben og MT Højgaard og nu har helliget sig en fuldtidskarriere som professionel bestyrelsesformand.

Han afløser advokat Søren Thygesen, der i 12 år har siddet som formand.

"Søren Thygesen ønskede at træde tilbage fra formandsposten i lighed med, at han træder tilbage fra sin aktive erhvervskarriere. Så vi har længe arbejdet mod dette generationsskifte i bestyrelsen," fortæller adm. direktør Jesper Friis Poulsen, der er anden generation i virksomheden.

Han ser frem til samarbejdet med den nye formand.

Gennem de 12 år, Søren Thygesen har siddet som formand er JFP gået fra at omsætte for cirka 70 mio. kr. årligt til en omsætning på 770 mio. kr. i 2015. Desuden har virksomheden etableret sig med afdeling på Sjælland, som på få år er vokset til mere end 30 medarbejdere, oplyser JFP.

"JFP er en fantastisk spændende virksomhed med en unik kombination af stærke, kundeorienterede værdier, dygtig ledelse og medarbejdere samt en bred og stærkt forankret faglighed. JFP har gjort det virkelig godt og jeg glæder mig til den videre rejse," siger Henrik Enegaard Skaanderup, der allerede er tiltrådt som bestyrelsesformand.

Herning-entreprenør går ind i projektudvikling

 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier