EjendomsWatch

Partner forlader JJW Arkitekter

Efter otte år som partner forlader Lars Birn Lindeberg JJW Arkitekter, der samtidig styrker den afdeling, partneren forlader.

Pr. 1. marts består JJW Arkitekters ledelse af Ole Hornbek, Katja Viltoft, Anders Holst Jensen og Nina Kovsted. | Foto: JJW Arkitekter/Laura Græsdal Maajen

Lars Birn Lindeberg siger efter otte år som partner farvel til JJW Arkitekter, hvor han var leder af tegnestuens afdeling for læring og kultur, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Lars Birn Lindeberg forlod stillingen den 1. marts, og afskeden beskrives som "efter eget ønske og gensidig aftale".

"Mit valg er et personligt ønske om at undersøge en helt anden måde at arbejde på. Jeg har meget stor respekt for tegnestuen, og er stolt og glad for den periode jeg har tilbragt hos JJW,” udtaler Lars Birn Lindeberg i meddelelsen.

Katja Viltoft, partner og kreativ direktør, og afdelingsleder Lars Christensen overtager nu ledelsen af afdelingen. 

"Da vi har mange nye skoleopgaver, styrker vi yderligere afdelingen med nye kræfter, der kommer til at varetage projektledelsen på vores store skole- og institutionsprojekter. Jeg ser derfor frem til, sammen med Lars Christensen, at videreføre og videreudvikle JJW Arkitekters position som nogle af landets bedste skolearkitekter,” udtaler Katja Viltoft.

Ledelsen i JJW Arkitekter består nu af partner og kreativ direktør Ole Hornbek, partner og kreativ direktør Katja Viltoft, seniorpartner Anders Holst Jensen og tegnestuechef Nina Kovsted.

JJW Arkitekter vinder boligopgave i Nordsjælland

Milliardrenovering af 1235 almene boliger er gennem første etape 

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier