EjendomsWatch

Deas henter ny juridisk direktør hos Steen & Strøm

Ejendomsadministratoren har fundet afløseren for Morten Østrup Møller, der er skiftet til Ejendomsforeningen Danmark.

Foto: PR

44-årige Bjørn Allentoft tiltræder 1. maj som ny juridisk direktør i ejendomsforvaltningsselskabet Deas, oplyser selskabet.

Han kommer fra en stilling som en tilsvarende stilling hos storcenterejeren Steen & Strøms danske datterselskab og har ifølge Deas en stærk juridisk og kommerciel baggrund. Den nye medarbejder skal lede Deas' juridiske afdeling på 12 medarbejdere.

"Vi ser frem til at byde Bjørn Allentoft velkommen. Han er med sin profil et godt match for Deas, ikke mindst i forhold til vores øgede portefølje inden for administration og udvikling af erhvervsejendomme," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

Heri takker han samtidig afgående Morten Østrup Møller, der efter 10 år hos Deas fortsætter karrieren hos Ejendomsforeningen Danmark.

Bjørn Allentoft er uddannet cand.jur., advokat og er ved at færdiggøre en eMBA fra Copenhagen Business School, fremgår det.

Medie: Kapitalfond klar til at sælge Deas

Deas oplever rekordinteresse for nye ungdomsboliger i København

Ny direktør i Ejendomsforeningen Danmark

 

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier