Ny direktør i Ejendomsforeningen Danmark

Foreningen henter ny mand til posten som juridisk direktør. Ejendomsforvalter leverer den rette mand.
Morten Østrup Møller. | Foto: PR
Morten Østrup Møller. | Foto: PR

Ejendomsforeningen Danmark, der er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom, har ansat Morten Østrup Møller som ny juridisk direktør. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos ejendomsforvalteren Deas, hvor han har været ansat siden 2007, meddeler Ejendomsforeningen.

Hos Ejendomsforeningen Danmark ser formand John R. Frederiksen frem til at få den nye direktør ombord.

"Morten har med sine erfaringer fra mere end 20 år i centrale juridiske stillinger i ejendomsbranchen alle forudsætninger for at indtræde i stillingen som juridisk direktør i Ejendomsforeningen Danmarks sekretariat. Jeg er personligt meget glad for, at Morten har fundet stillingen interessant, og han kan se den som platform for sin egen faglige og personlige udvikling," udtaler han i en pressemeddelelse. 

Fra Deas får Morten Østrup Møller kun gode ord med på vejen af adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, som også selv er engageret i Ejendomsforeningen Danmark, nemlig som næstformand.

"Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at Morten forlader Deas. Men han efterlader en afdeling med højt kompetente medarbejdere. Morten har været en meget central person i udviklingen af Deas gennem mange år. Jeg har haft et meget tæt samarbejde med Morten og kender ham som en dygtig og engageret chef for vores juridiske afdeling. Jeg har fuld forståelse for, at Morten efter ti år i stillingen søger nye udfordringer, og jeg er glad for, at hans videre virke bliver i Ejendomsforeningen Danmark, hvor han skal arbejde for at sikre alle virksomhederne i branchen den bedste service, faglig udvikling og politisk indflydelse," siger han i meddelelsen.

Morten Østrup Møllers tidligere virke har været i Sven Westergaards Ejendomsadministra­tion, Højgaard Ejendomme og Forsvarets Boligforvaltning. I perioden fra 1995 til 2003 var Morten Østrup Møller ansat i ASC, der i perioden fusionerede med det, der i dag er Deas.

Han tiltræder sin nye stilling til marts og afløser Lars Brondt, der netop er skiftet til ejendomsforvalteren Datea.

Ejendomsforeningen har fire ting på ønskesedlen til ny minister

Brancheforening: Stort behov for flere ejendomsadministratorer

Direktør stopper i Ejendomsforeningen Danmark

"Vi har de rigtige meninger, men de skal ud over rampen"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også