EjendomsWatch

Deas henter direktør i forsikringsverdnen

Ejendomsforvalteren opretter ny stilling bl.a. med fokus på flere digitale services.

Foto: PR

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas, der administrerer omkring 70.000 lejemål i Danmark, har ansat 46-årige Dan Landt som direktør med titel af COO (chief operating officer), meddeler selskabet.

Ifølge Deas skal Dan Landt bidrage til den overordnede ambition om at være en kundeorienteret virksomhed, bl.a. ved at styrke virksomhedens fokus på kundeservice og rapportering, lejertilfredshed og aktivt bidrage til at fortsætte opgaven med at øge kvaliteten af leverancerne, herunder styrke de digitale services til kunderne.

Dan Landt kommer fra en stilling som direktør i forsikringsselskabet Europæiske ERV og har en HD i finansiering samt en executive MBA fra Copenhagen Business School.

"De mange byggekraner vidner hver dag om, at investeringslysten fortsætter"

Deas henter solide gevinster hjem via digital drift af ejendomme

EDC Erhverv napper kundechef fra Deas

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier