EjendomsWatch

Medie: Kapitalfond klar til at sælge Deas

Den engelske kapitalfond Montagu gør efter kort tids ejerskab klar til igen at sælge ejendomsforvalteren Deas, skriver medie.

Foto: PR

Efter blot to års ejerskab arbejder den engelske kapitalfond Montagu nu på at sælge den danske ejendomsforvalter Deas, skriver erhvervsmediet Insidebusiness.

Mediet erfarer, at der netop har været en hemmelig budrunde i gang, hvor en række rådgivere kunne byde ind på salgsopgaven, og her løb revisionshuset Deloittes corporate finance-hold med opgaven om at sælge Deas, som Montagu for mindre end to år siden købte af PKA og Sampension for op imod 700 mio. kr. Hos Deas ønsker man ikke spekulere for meget i forlydender om det mulige salg.

”Det er klart, at hvad end man er ejet af en kapitalfond eller er børsnoteret, så er man i princippet til salg hver dag. Jeg har dog ikke viden om, at der skulle være nogle konkrete planer i gang,” siger Henrik Dahl Jeppesen, direktør i Deas, til mediet.

Ifølge Insidebusiness skal et muligt salg ses i forlængelse af, at der er stor efterspørgsel på virksomheder fra kapitalfondenes side i øjeblikket, lige som ejendomsmarkedet i København er vokset markant de seneste år. Deas administrerer omkring 2000 ejendomme i Danmark og omsatte i 2016 for over 400 mio. kr.

"De mange byggekraner vidner hver dag om, at investeringslysten fortsætter"

Deas henter solide gevinster hjem via digital drift af ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier