EjendomsWatch

Direktør stopper hos entreprenørfirma efter to en halv måned

Næsten samtidig med, at en sag om luksusmiddage, sportsstævner og studieture finansieret af selskabet bag Royal Arena kom til offentlighedens kendskab, stoppede den tidligere Arena-direktør i sit nye topchefjob hos entreprenørvirksomheden N. H. Hansen & Søn.

Foto: Stine Tidsvilde/Polfoto

Den tidligere Royal Arena-direktør, Claus Wiegand Larsen, nåede lige at starte som ny topchef i entreprenørvirksomheden N. H. Hansen & Søn (NHH), før han kom ud i et gevaldigt uvejr i offentligheden. Efter kun 2,5 måned var hans ansættelse hos NHH slut kort før jul.

Claus Wiegand Larsen var adm. direktør i selskabet bag Københavns kommende arena, Arena CPHX, fra 2012-2014, og han kom i vælten i december, da Berlingske satte spotlys på, at selskabet har brugt over 2 mio. kr. på alt fra luksusmiddage til EM-håndboldbilletter til de ansatte og eksterne samarbejdspartnere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier