EjendomsWatch

Louise Hertz stopper i Patrizia

Tyske Patrizias danske landechef, Louise Hertz, stopper efter knap otte år hos kapitalforvalteren.

Efter knap otte år stopper Louise Hertz i Patrizia. | Foto: PR / Patrizia

”Alle gode ting har en ende,” begynder Louise Hertz sit Linkedin-opslag, hvori hun skriver, at hun er stoppet som dansk landechef for den tyske kapitalforvalter Patrizia.

Ifølge Louise Hertz selv valgte hun for ”lidt tid siden” at indgive sin opsigelse. Hvad fremtiden bringer er uvis, lyder det i opslaget.

”Det har været en spændende rejse både for mig selv og for Patrizia, som er vokset helt enormt i løbet af årene. Jeg har lært en hel masse og har haft et væld af meget kvalificerede, sjove og interessante kolleger både i Danmark, men også i udlandet,” uddyber hun.

Hun har de seneste knap otte år været ansat hos den tyske kapitalforvalter, hvoraf hun de seneste godt tre år har fungeret som dansk landechef.

Selvom Louise Hertz ikke præcist ved, hvilke opgaver hun i fremtiden skal arbejde med, håber hun ”at vende tilbage til ejendomsbranchen senere på året,” afslutter hun Linkedin-opslaget.

Tilbage i januar udtalte Louise Hertz, at der var et strategiskifte på vej i indeværende år. I kølvandet af en milliardhandel med københavnske studieboliger sagde hun, ”at nu kommer vi til at kigge mere i aldersspecifikke boformer på det danske marked, som bl.a. også omfatter seniorboliger.”

Patrizia går igen frem på top- og bundlinje og øger kapitaltilsagn med 39 pct.

Patrizia køber studieboliger for over 2 mia. kr.

Deas snupper milliardportefølje fra Cobblestone

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier