EjendomsWatch

KAB finder ny byggedirektør hos arkitektfirma

Fra nytår afløser han gradvist den nuværende på posten, Rolf Andersson.

Rasmus Jessing er i dag kommerciel direktør i arkitektfirmaet Cobe. | Foto: PR / Cobe

Den almene boligadministrator KAB får fra årsskiftet 43-årige Rasmus Jessing som byggedirektør. Han er i dag kommerciel direktør i arkitektfirmaet Cobe og har tidligere haft en chefstilling i Bygningsstyrelsen, oplyser KAB.

Rasmus Jessing vil gennem 2022 varetage direktørjobbet med den nuværende byggedirektør Rolf Andersson på sidelinjen som udviklingsdirektør.

"I den rolle skal Rolf Andersson primært fokusere på udvikling af nye by- og boligprodukter og på den måde bidrage til, at vi i KAB-fællesskabet får realiseret en god andel af de mange tusind almene boliger, der skal bygges i de kommende år," skriver KAB.

Fra 2023 er det planen, at Jessing overtager det fulde ansvar, når Andersson bliver seniorkonsulent.

Toppen af almen byggeafdeling indleder generationsskifte – direktør trapper ned 

Ny byggechef hos Domea  

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier