EjendomsWatch

Toppen af almen byggeafdeling indleder generationsskifte – direktør trapper ned

Byggefunktionen hos den almene boligadministrator KAB skal fra årsskiftet have ny byggedirektør. Den nuværende, Rolf Andersson, har valgt at trappe ned, men forbliver en del af organisationen. Beslutningen giver anledning til mindre rokade i ledelsen.

Rolf Andersson skifter ved årsskiftet sin titel som byggedirektør ud med en midlertidig rolle som udviklingsdirektør. | Foto: PR / KAB

Byggeafdelingen i den almene boligorganisation KAB har igangsat et generationsskifte på ledelsesplan, da byggedirektør Rolf Andersson har udtrykt ønske om "at trappe ned." Det skriver KAB på sin hjemmeside.

Konkret betyder det, at byggechef Michael Nielsen-Elgaard fra begyndelsen af indeværende måned er forfremmet til vicedirektør, samtidig med at ledelsen nu leder efter Rolf Anderssons afløser, som forventes at kunne tiltræde ved årsskiftet.

"I direktionen har vi set på, hvordan vi på en og samme tid kan geare os til de kommende års spændende byggeopgaver – og samtidig sikre et godt generationsskifte i ledelsen af KAB's byggefunktion," lyder det fra Jens Elmelund, adm. direktør hos KAB, i meddelelsen.

Rolf Andersson bliver fra 1. januar udviklingsdirektør i KAB's byggeafdeling – en stilling, han skal varetage indtil starten af 2023, hvor han fortsætter i organisationen som seniorkonsulent.

"Flot og stærkt": Almen boligsektor overgår effektivitetsmål med 330 millioner 

Boligselskab foreslår lovændring for at få private udviklere til at bygge mere alment

Nyt havneområde med over 900 boliger får KAB som partner på alment byggeri 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier